ابوالحسن فیروزآبادی در گفتگو با خبرنگار ایبِنا درباره عرضه پول دیجیتالی توسط پیام رسان تلگرام گفت: هیچگونه لزومی وجود ندارد که یک پیام رسان یا شبکه اجتماعی در زمینه پول مجازی که در بسیاری از کشورها مقررات خاصی ندارد، فعالیت کند و فعالیت تلگرام در این زمینه درگیری با قانون است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: یکی از مسائل مهم که نیاز به توجه ویژه دارد، عدم قابلیت استخراج پول مجازی تلگرام است که طبیعت ذاتی ارزهای مجازی را نقض میکند.
رییس مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد: عرضه پول دیجیتالی توسط تلگرام و ارائه خدمات غیر معمول که در سایر شبکههای اجتماعی مطرح دنیا وجود ندارد به عنوان خط قرمز فضای مجازی کشور برای حفاظت از امنیت مردم به شمار میرود و در صورتی که روند فعالیت تلگرام با چنین شرایطی ادامه پیدا کند، باید مقامات واکنش نشان دهند.
وی افزود: تلگرام پیام رسانی محبوب با تعداد کاربر بسیار زیاد در ایران است و اعتقاد دارم با این وجود که ایران در لیست تحریم خرید پول دیجیتالی تلگرام با نام گرام قرار گرفته اما مشتری اصلی پول مجازی پیام رسان تلگرام کاربران ایرانی هستند چرا که تا به امروز حتی در صورت نبود قوانین مشخص برای خرید و فروش پولهای مجازی توسط رگولاتور بانکی همچنان مردم از بازار خاکستری ارزهای مجازی استقبال میکنند.
فیروزآبادی با اشاره به وضعیت پولهای مجازی در ایران اظهارداشت: نگاه به استفاده از پولهای مجازی در کشور مثبت است و رگولاتور ارتباطات و فناوری اطلاعات به بانک مرکزی کمکهای فراوانی را داشته اما اولین و آخرین تصمیم گیرنده نهایی در حوزه ارز رمزها بانک مرکزی است و صرفا وزارتخانهها و دستگاههای دیگر تنها میتوانند به بانک مرکزی کمک کنند.